top of page
QlickPlay-229.jpg

Ontdek

QlickPlay©  voor bedrijven

QlickPlay© helpt ondernemingen en teams om samen te zitten en hun organisatie met een kritische blik te bekijken. Het is een hands-on spel dat tijdens teammeetings ingezet kan worden om bedrijfsprocessen te optimaliseren, rollen beter te definiëren en begrijpen, samenwerking te optimaliseren en creativiteit te stimuleren.

Door de QlickPlay© methode toe te passen, zal het klantenbezoek een beleving worden en zal jouw team sterker en meer betrokken zijn.

De methode creëert bewustwording van elke medewerker met betrekking tot zijn/haar rol in het bedrijf en zet de creativiteit van je team in gang.

QlickPlay-127.jpg

Als manager levert dit spel jou boordevol ideeën op. Deze ideeën zijn bedacht door je eigen team en bouwt de betrokkenheid en steun nog verder op. Hierdoor kan je met jouw team naar het volgende niveau kan groeien. Tijdens de afsluitronde worden al deze ideeën samengevat in een concreet actieplan dat door iedereen gedragen wordt.

De eerste keer dat je dit spel speelt met het team, gebeurt dit onder begeleiding van een QlickPlay© Master.  

Een eenmalige introductie met begeleiding komt op

€750,00. Achteraf is het QlickPlay© spel dan jouw eigendom en kan het eindeloos gespeeld worden, steeds met nieuwe resultaten.

Ook staan onze QlickPlay© Masters steeds ter beschikking om jullie in verdere spelmomenten ook te begeleiden.

Qlick Play1410.jpg
Look & feel foto.png
bottom of page